Doorontwikkeling koppeling bekendmakingen

Wij zijn onlangs (pas) gestopt met het plaatsen van bekendmakingen in de huis-aan-huiskrant. Nu krijgen wij, terecht, van diverse inwoners de vraag of we de bekendmakingen online niet in kunnen delen naar soort of naar dorp. Want nu is het een lange lijst met rijp en groen door elkaar. Wat is jullie ervaring hiermee? Krijgen jullie dezelfde reactie van inwoners? En lijkt het jullie ook een goed idee om OpenGemeenten te vragen om dit te ontwikkelen?

Hi Barbara,
Het is wel wat offtopic, maar wat is jullie overweging geweest om te stoppen met publicatie in de h-a-h-krant? En hoe hebben jullie dit aangepakt?

Wij stoppen per 1 oktober met de publicaties in de huis-aan-huiskrant. Redenen: we publiceerden niet alles meer in de krant en het was slechts een beknopte versie van de bekendmaking, start Wep, digitalisatie van de bekendmakingen (nu dagelijks ipv wekelijks) en bezuiniging. Wel hebben we 2 jaar over dit besluit gedaan en is het door het college uiteindelijk besloten.
Nu ontvangen we de eerste reacties van inwoners over dit besluit, maar nog niet concreet de wens voor een filter. Wel iets om in de gaten te houden en het kan een verbetering zijn van deze pagina.