Knoppen in stappenplannen plaatsen

Beste Community,

Bij de gemeente Medemblik zijn we enthousiast over het stappenplan content element. Hoewel we blij zijn met dit element, zouden we graag de mogelijkheid hebben om knoppen binnen het stappenplan te plaatsen. Momenteel kunnen knoppen alleen onder het stappenplan worden geplaatst, wat soms leidt tot een minder gestroomlijnde weergave.

OpenGemeenten heeft ons gevraagd om jullie meningen te verzamelen over de mogelijke toevoeging van knoppen in stappenplannen, om te bepalen of er behoefte is aan deze functie.

In de bijgevoegde afbeeldingen zie je links het huidige stappenplan met de knop buiten het stappenplan, en rechts hoe het stappenplan eruit zou kunnen zien met de knop binnen het stappenplan:


Neem vooral ook een kijkje op deze pagina op Sociaal Loket Medemblik om te zien hoe het huidige stappenplan eruitziet op een pagina: https://sociaalloket.medemblik.nl/wonen/woonvoorzieningen

Knoppen in het stappenplan zijn denk ik een mooie toevoeging aan dit contentelement. Als er meer gemeenten zijn die dit wel zien zitten, kunnen we het meenemen op de roadmap voor 2024 - 2025.

Is dit een content element dat standaard wordt toegevoegd of is dit op verzoek?

Dit is opverzoek. Als je het wilt gaan gebruiken kun je een ticket aanmaken. Dan gaan we het voor aanzetten.